Κρήτη

Χανιά

Ημερίδα για την Ιαπωνική Αγορά στο Επιμελητήριο Χανίων

επιμελητηριο χανιων

Το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς του για προβολή των τοπικών προϊόντων και στήριξη των χανιώτικων επιχειρήσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία OECON GROUP ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ιαπωνική Αγορά – Προϋποθέσεις Διείσδυσης»
 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre-sales, sales, ordering + cross selling) και οι εφαρμοσμένες διαδικασίες για διείσδυση στην αγορά της Ιαπωνίας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του 2016 στην έκθεση “Wine & Gourmet Japan” με το περίπτερο “Made in Greece”.
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ (4ος όροφος).
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι του κοινωνικού συσσιτίου

συσσίτιο

Σε καραντίνα τέθηκαν οι εργαζόμενοι στο «Φαγητό με την αγάπη μας» (Κοινωνικό Συσσίτιο) του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, μετά την ανίχνευση δύο κρουσμάτων COV-SARS-2 χτες (15/1/2021) κατά τον περιοδικό έλεγχο που διενεργείται από το ίδιο το Ίδρυμα, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Επί του παρόντος, κανένας εργαζόμενος δεν παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου.

Πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου, στον οποίο εγκαταστάθηκε ήδη ομάδα εργασίας έκτακτης ανάγκης, ώστε η παροχή φαγητού στους 250 εξυπηρετούμενους να συνεχιστεί αδιάλειπτα, χωρίς να χαθεί ούτε μια μέρα, όπως συμβαίνει από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν πρωτοξεκίνησε.

Οι υπόλοιπες δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, όπως ιδιαίτερα η δραστηριότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνεχίζονται επίσης κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων

Κρήτη - κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό δύο εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου