Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω της λαϊκής αγοράς στα Κουνουπιδιανά

κουνουπιδιανά

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, ενημερώνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του έργου: «ΔΙΚΤΥΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ» που εκτελείται στην περιοχή των Κουνουπιδιανών και συγκεκριμένα στην οδό Ακρωτηρίου, κάθετη της οδού Αριστοτέλους, λόγω της λαϊκής αγοράς που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο.

Όσοι οδηγοί κινούνται από Χανιά προς Χωραφάκια και Σταυρό θα ακολουθούν τη διαδρομή με κόκκινο χρώμα ως πορεία, θα μεταβαίνουν στην οδό Αγ. Πάντων και στη συνέχεια στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου στο δημοτικό σχολείο δεξιά και θα ακολουθούν κανονικά την πορεία τους.

Όσοι κινούνται από Χωραφάκια και Σταυρό προς Χανιά θα ακολουθούν τη διαδρομή με πράσινο χρώμα ως πορεία, θα μεταβαίνουν δεξιά στην οδό Φοινικούντας και στη συνέχεια θα συναντάνε την Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου και θα ακολουθούν κανονικά την πορεία τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ηράκλειο - ΒΟΑΚ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο Κνωσσού

ΔΕΥΑΗ: Εξόφληση λογαριασμών χωρίς φυσική παρουσία

Περιφέρεια Κρήτης: 8,2 εκ. ευρώ για την μεταφορά μαθητών σε σχολεία του Ηρακλείου

Κρήτη

Ηράκλειο

Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Ανισαράς Χερσονήσου.

Μία πτώση που προκάλεσε πολύ … θόρυβο και ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμούς, σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Ανισαρά, στα Αγριανά του Δήμου Χερσονήσου όταν ένας διπλός στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι με τις δύο κολώνες της ΔΕΗ να παρασέρνουν αρχικά ένα τοιχίο το οποίο λειτούργησε ως ντόμιο «φθάνοντας» έως το αυτοκίνητο, στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Πάντως, η παρουσία του αυτοκινήτου- χωρίς ευτυχώς στην καμπίνα του να υπάρχουν επιβάτες- συγκράτησε την … απόλυτη πτώση του στύλου, ο οποίος μαζί με τα ηλεκτροφόρα καλώδια δεν έπεσαν στο έδαφος αλλά παρέμειναν εναερίως!

 

Το αμάξι ...συγκρατεί τον στύλο και τα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ
Το αμάξι ...συγκρατεί τον στύλο και τα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ

Από τον θόρυβο και τη θέα της πτώσης οι περίοικοι θορυβήθηκαν και η πρώτη τους σκέψη ήταν το «κακό που θα είχε συμβεί» εάν ο διαβρωμένος στύλος έπεφτε σε περαστικούς ή διερχόμενα οχήματα.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στο σημείο έφτασε και εργολάβος από τον ΔΕΔΔΗΕ, για την αποκατάστασης της ζημιάς.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Κρήτη - Ένοπλες Δυνάμεις: Νέο κέντρο αριστείας εγκρίθηκε από το NATO

Κρήτη - κορωνοϊός: 16 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ολοκαύτωμα: Η Εσθήρ Κοέν ήταν η τελευταία Ελληνίδα επιζώσα του Άουσβιτς (βίντεο)