Κρήτη

Χανιά

Έδωσαν φάρμακα στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χανίων

img_0587.jpg

Δέκα τσάντες με συνολικά τετρακόσιες συσκευασίες φαρμάκων παρέδωσε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, στα γραφεία του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων.

Τα φάρμακα προέρχονται από θεατρικές και άλλες παραστάσεις που συνδιοργανώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, οι οποίες είχαν κοινωνικό εισιτήριο.

Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων εδρεύει στην Πλατεία Κολοκοτρώνη αριθ. 10, λειτουργεί με εθελοντές και παρέχει δωρεάν ιατρό-φαρμακευτική περίθαλψη σε διαπιστωμένα άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

 

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Πέρασε δίπλα της με το αυτοκίνητο και της άρπαξε το χέρι

απόγνωση

Ανησυχία προκάλεσε στην Ιεράπετρα ένα ασυνήθιστο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με πρωταγωνίστρια μία 18χρονη κοπέλα και έναν οδηγό αυτοκινήτου αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κοπέλα στην αστυνομία, ενώ περπατούσε στο δρόμο, ο άνδρας πέρασε δίπλα της με το αυτοκίνητο και της άρπαξε το χέρι!

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και εκλήθη η αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί λίγο αργότερα, και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο πολύπαθος κόμβος αργεί ακόμη - Πότε φεύγουν οι εγκαταστάσεις από τα Λινοπεράματα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Τουρισμός: Τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στο σχέδιο για πιλοτικό άνοιγμα