Κρήτη

Χανιά

Δήμος Αποκορώνου: Κυρώσεις για όσους εναποθέτουν απορρίμματα στην εθνική οδό

Σκουπιδια

Στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αποκορώνου προχωρά η δημοτική Αρχή. Το πρόβλημα είναι μεγάλο κυρίως σε σημεία όπου υπάρχουν χώροι στάθμευσης, με την δημοτική Αρχή να ανακοινώνει σήμερα ότι το θέμα ερευνάται ώστε να επιβληθούν στους υπευθύνους τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, «σε παράνομες χωματερές μετατρέπονται δημόσιοι χώροι, κήποι και πάρκα». «Δεν μπορεί ο κάθε ανεύθυνος πολίτης να αποθέτει τα ογκώδη απορρίμματά του όπου βρει και μετά να καλείται ο δήμος με δική του δαπάνη να τα μαζέψει. Τέτοιες συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, ο Δήμος Αποκορώνου καλεί τους δημότες να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και τον σεβασμό στο περιβάλλον για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες παρόμοιες δυσάρεστες εικόνες, οι οποίεςμ όπως επισημαίνει, δεν είναι προς τιμήν κανενός.

Κρήτη

Κρήτη: Το... έσκασαν με αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο καραντίνας

τουρισμός ξενοδοχείο καραντίνας

Σε αναζήτηση ατόμων που το... έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά όπου φιλοξενούνταν, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των ατόμων που διέφυγαν είναι απροσδιόριστος ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς είναι θετικοί και ποιοι όχι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα διέφυγαν με αυτοκίνητο.