Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

5.000 Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό στα Χανιά

Image
 5.000 Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό στα Χανιά
 clock 10:45 | 27/12/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Κάθε προηγούμενο έχει η φετινή συμμετοχή στο Santa Run , τη διοργάνωση για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στην οποία μετέχουν μόνο Άγιοι Βασίληδες και φιλοξενείται στην όμορφη πόλη των Χανίων.

Την πρώτη χρονιά συμμετείχαν 400, τη δεύτερη 1.500, την τρίτη 3.000 και φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000 οι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες.

Στη μία το μεσημέρι οι χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες θα ξεκινήσουν από το 1ο Γυμνάσιο ,που βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων, και θα διανύσουν μια διαδρομή μέσω της παλιάς πόλης και κεντρικών δρόμων της για καλό σκοπό.

 Το Santa Run, ο θεσμός που αγκάλιασαν κάτοικοι και επισκέπτες των Χανίων από την πρώτη κιόλας φορά, είναι μια γιορτινή διοργάνωση που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Είναι  συγκεκριμένα μια διαδρομή όπου κανείς μπορεί να περπατήσει ή να τρέξει αρκεί να έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης .

Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν.

«Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι, γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη», λένε οι διοργανωτές , οι οποίοι βασίζονται στη  συνεργασία με τοπικούς φορείς με ζητούμενο την ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ - συλλόγων οι οποίοι ασχολούνται με παιδιά στα Χανιά ,που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis