Κρήτη

Χανιά

31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο στα Χανιά

παιδιατρικο συνεδριο

H Παγκρήτια Παιδιατρική Εταιρεία διοργανώνει το 31ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης", ένα ιστορικό κτίριο, στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Η ενεργός συμμετοχή και το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζουν κάθε χρόνο οι Παιδίατροι της Κρήτης το Συνέδριο μας το έχουν καταστήσει πλέον θεσμό.                       

Εξέχοντες ομιλητές από όλη την Ελλάδα θα αναπτύξουν  θέματα κοινού παιδιατρικού ενδιαφέροντος, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητά μας.           

Επίσης, για πρώτη φορά το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους Παιδίατρους της Κρήτης να παρουσιάσουν το  κλινικό και ερευνητικό τους έργο.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για  την  άρτια  οργάνωση.  Η  παρακολούθηση  του Συνεδρίου αντιστοιχεί σε 13 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) που χορηγούνται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.  

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - Άγιο είχαν οι επιβάτες (φωτογραφίες)

σοβαρές ζημιές υπέστη το ένα ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στο δρόμο από το Τυμπάκι για τις Μοίρες.

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Μάλιστα το ένα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Παναγιώτη Βλάχου, είναι όχημα της Πυροσβεστικής.

Από το τροχαίο, το ένα ΙΧ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το πυροσβεστικό όχημα γύρισε στο πλάι.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά έτσι ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο: