Κρήτη

Χανιά

Αστυνομικά

Κρήτη: Τον σκότωσε για ένα κιόσκι!

mylonogianni2.jpg

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο Ρουμάνος ο οποίος φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα έναν ομοεθνή του, για ένα... κιόσκι! Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Μυλωνογιάννη στο κέντρο των Χανίων, στην κοινή αυλή των σπιτιών, θύτη και θύματος. Το κιόσκι που κατασκεύαζε το 42χρονο θύμα, φαίνεται ότι ενόχλησε τον 54χρονο, με τους καυγάδες, όπως λένε γείτονες να είναι συνεχείς. Μάλιστα η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Oι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να γίνει.
Η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 42χρονου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα τσεκούρι.

(φωτογραφία: zarpanews.gr)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - σεισμός: Το ΚΕΚ Επιμελητηρίου παραχωρεί αίθουσες για τη στέγαση μαθητών

Σχολική τάξη

Την παραχώρηση έξι αιθουσών για τις προσωρινές ανάγκες φοίτησης των μαθητών του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Κύριο μέλημα για τη Διοίκηση του ΚΕΚ είναι να διασφαλιστεί από τον Δήμο Ηρακλείου ότι θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την ασφάλεια των μαθητών με μια σειρά μέτρων, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά. Παράλληλα επιζητεί να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία  του ΚΕΚ κατά τις πρωινές ώρες, με την επιστροφή προς χρήση από το ΚΕΚ, των αιθουσών που έχει παραχωρήσει στο ΕΠΑΛ και παραμένουν αναξιοποίητες, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του.

Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΚΕΚ ουδέποτε αρνήθηκε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των αιθουσών, αντίθετα έθεσε το θέμα αμέσως σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και καλεί τον Δήμο να συνυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας  που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και των Σχολείων και του ΚΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - σεισμός: Το 7ο Δημοτικό της ...διασποράς - Σε άλλα σχολεία τα παιδιά

Βαρδάκης - σεισμός: Άμεσα λύση το πρόβλημα της στέγασης των μαθητών

Ανώγεια - σεισμός: Αναστολή λειτουργίας στο Γυμνάσιο - Λύκειο μετά την αυτοψία

 

ESPA BANNER