Κρήτη

Αθλητικά

Κρήτη: Σοβαρό επεισόδιο με κουκουλοφόρους σε σχολικό αγώνα

μπάσκετ

Άγριο επεισόδιο από το πουθενά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού στα Χανιά σήμερα το πρωί, όπου διεξήχθη αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στο Γενικό Λύκειο Σούδας και το 1ο Γενικό Λύκειο Χανίων που εδρεύει στη Νέα Χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστα άτομα φορώντας κουκούλες μπήκαν στο γήπεδο και χειροδίκησαν σε μαθητές, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Αμέσως  μετά οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Αφορμή φέρεται να είναι πανό που αναρτήθηκε από μερίδα μαθητών, όπως αναφέρει το zarpanews.

Ωστόσο, δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς των μαθητών που πρωταγωνίστηκαν ή των καθηγητών τους να δοθεί έκταση στο ζήτημα και δεν προχώρησαν σε κάποια επίσημη καταγγελία, θεωρώντας το λήξαν.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΒΟΑΚ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από γέφυρα Μπεντεβή έως κόμβο Αλικαρνασσο

Έργα δρόμος

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στο οδικό τμήμα από γέφυρα Μπεντεβή (Κνωσού) έως κόμβο Αλικαρνασσού (Χ.Θ. 137+00 – Χ.Θ. 138+500) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 31-10-2020 έως και το Σάββατο 14-11-2020 πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στο οδικό τμήμα από γέφυρα Μπεντεβή (Κνωσού) έως κόμβο Αλικαρνασσού στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η ασφαλτόστρωση θα γίνει τμηματικά με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της άλλης λωρίδας κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.