Κρήτη

Αθλητικά

Ηράκλειο: Κοντά στους μαθητές ο Θοδωρής Παπαλουκάς

θοδωρής παπαλουκάς

Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά στο Ηράκλειο, ως εισηγητή για τη Διημερίδα του Αθλητικού Τουρισμού και επισκέφτηκαν το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, μοιράζοντας ταυτόχρονα μπάλες και Αθλητικό υλικό.

θοδωρής παπαλουκάς

θοδωρής παπαλουκάς, by renas

Οι μαθητές είχαν προετοιμάσει ένα μικρό Βίντεο για τον Θοδωρή Παπαλουκά ,σχετικά με την καριέρα του και την ιστορία του. Ο Κος Συριγωνάκης Ν. επεσήμανε την αναγκαιότητα και τα οφέλη που έχει ο Αθλητισμός για όλους και παρότρυνε όλα τα παιδιά ν’ αγαπήσουν τον Αθλητισμό και ν’ ασχοληθούν με αυτόν ,αφού Αθλητισμός σημαίνει Υγεία, Χαρά και Ζωντάνια.
 

θοδωρής παπαλουκάς

θοδωρής παπαλουκάς, by renas

Ο Θ. Παπαλουκάς αφού μίλησε στα παιδιά για τον Αθλητισμό, τόνισε ότι καλό είναι ,το κάθε ένα   ν’ ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει  και το εκφράζει, απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους υπέγραψε αυτόγραφα.
 

θοδωρής παπαλουκάς

θοδωρής παπαλουκάς, by renas

Η παρουσία του Θ. Παπαλουκά ,απέδειξε ότι ένας μεγάλος Αθλητής, ένα ίνδαλμα που έχει τιμήσει το ευ αγωνίζεσθε όχι μόνο στην  Ελλάδα ,αλλά και σε όλο τον κόσμο, διακρίνεται και από αξίες που τον κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό, όπως η Αξιοπρέπεια ,ο Σεβασμός ,η Αγάπη για τα παιδιά, η υπομονή και πολλές άλλες .
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο-σεισμός: Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή Αρκαλοχωρίου

Ο χώρος όπου στήνονται οι σκηνές για τους σεισμόπληκτους.

Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις έγιναν νωρίτερα αισθητές στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Συγκεκριμένα, ένας ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε στις 23:10 την περιοχή. Στη συνέχεια, στις 23:56 είχαμε μετασεισμό 3,3R, στις 00:29 μετασεισμό 3,4R, ενώ ακολούθησε μία νέα σεισμική δόνηση, έντασης 4,4 βαθμών, στις 00:37.

Από την ώρα του φονικού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ, που "χτύπησαν" το πρωΐ στις 09,17' το Αρκαλοχώρι και τις γύρω περιοχές, αφήνοντας ένα νεκρό, τουλάχιστον 35 τραυματίες, πολλές υλικές ζημίες σε κτίρια και χιλιάδες άστεγους, μέχρι τις 18:27 είχαν σημειωθεί 58 μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους από 1,8 έως 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Σεισμός: Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Ηράκλειο - Σεισμός: Ανακοινωθέν από την Εκκλησία της Κρήτης

ESPA BANNER