Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελένσκι: Προανήγγειλε συνάντηση με Τραμπ - «Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά»
Ζελένσκι - Τραμπ
 clock 14:32 | 26/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

«Φωτιά» στο διπλωματικό παρασκήνιο γύρω από τις προσπάθειες να μπει τέλος στον πόλεμο της Ουκρανίας βάζει η ανάρτηση του προέδρου της χώρας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στην ανάρτησή του στο Χ ο κ. Ζελένσκι δηλώνει ότι υπάρχει συμφωνία για συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στο «εγγύς μέλλον», προσθέτοντας, δε, ότι «πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά».

«Ο Ρουστέμ Ουμέροφμ με ενημέρωσε για τις τελευταίες επαφές του με την αμερικανική πλευρά. Δεν χάνουμε ούτε μια μέρα. Συμφωνήσαμε για μια συνάντηση στο υψηλότερο επίπεδο – με τον Πρόεδρο Τραμπ στο εγγύς μέλλον. Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά. Δόξα στην Ουκρανία!» έγραψε ο Ζελένσκι.

Η ανάρτηση έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο τον Ζελένσκι του νέου σχεδίου 20 σημείων στο οποίο φέρεται να έχουν συμφωνήσει ΗΠΑ και Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο χτύπημα με «πολλούς νεκρούς τρομοκράτες του ISIS» στη Νιγηρία

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis