Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ προς Ζελένσκι: «Κινήσου γρήγορα, θα μείνεις χωρίς χώρα»

τραμπ ζελενσκι
 clock 23:45 | 19/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Δικτάτορα και μέτριο κωμικό, χαρακτηρίζει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Ντόναλντ Τραμπ. Κλιμακώνοντας την επίθεση στον πρόεδρο της Ουκρανίας, ο Αμερικανός πρόεδρος τον προειδοποιεί πως θα μείνει χωρίς χώρα αν δεν κινηθεί πιο γρήγορα. 

Την ίδια ώρα, αναφέρει πως οι ΗΠΑ δεν έπρεπε να δώσουν ούτε σεντ, για να μπουν σε ένα πόλεμο που δεν θα κερδηθεί ποτέ.

«Αγαπώ την Ουκρανία, αλλά ο Ζελένσκι έχει κάνει απαίσια δουλειά, η χώρα του έχει καταρρεύσει και εκατομμύρια έχουν πεθάνει αναίτια. Και η ιστορία συνεχίζεται…», έγραψε επίσης.

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ:

Σκεφτείτε το, ένας μετρίως επιτυχημένος κωμικός, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έπεισε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να ξοδέψουν 350 δισεκατομμύρια δολάρια, για να μπουν σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί, που δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει, αλλά έναν πόλεμο που ο ίδιος, χωρίς τις ΗΠΑ και τον «Τραμπ, δεν θα μπορέσει ποτέ να διευθετήσει.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει 200 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την Ευρώπη, και τα χρήματα της Ευρώπης είναι εγγυημένα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πάρουν τίποτα πίσω. Γιατί ο υπναράς Τζο Μπάιντεν δεν απαίτησε εξισορρόπηση, με την έννοια ότι αυτός ο Πόλεμος είναι πολύ πιο σημαντικός για την Ευρώπη από ό,τι για εμάς.Έχουμε έναν μεγάλο, όμορφο Ωκεανό που μας χωρίζει.

Συν τοις άλλοις, ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι τα μισά από τα χρήματα που του στείλαμε είναι «λάθος». Αρνείται να κάνει εκλογές, είναι πολύ χαμηλά στις ουκρανικές δημοσκοπήσεις και το μόνο πράγμα στο οποίο ήταν καλός ήταν να παίζει τον Μπάιντεν «σαν βιολί».

Ένας δικτάτορας χωρίς εκλογές, ο Ζελένσκι καλύτερα να κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν πρόκειται να του απομείνει χώρα.

Εν τω μεταξύ, διαπραγματευόμαστε με επιτυχία τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία, κάτι που όλοι παραδέχονται ότι μόνο ο «Τραμπ» και η κυβέρνηση του μπορούν να κάνουν. Ο Μπάιντεν δεν προσπάθησε ποτέ, η Ευρώπη απέτυχε να φέρει την Ειρήνη, και ο Ζελένσκι μάλλον θέλει να συνεχίσει το «τρένο της σπατάλης». Αγαπώ την Ουκρανία, αλλά ο Ζελένσκι έχει κάνει μια φρικτή δουλειά, η Χώρα του είναι διαλυμένη και Εκατομμύρια έχουν πεθάνει άσκοπα - Και έτσι συνεχίζεται…..»

 

Διαβάστε επίσης

Νέες αιχμές Μασκ: «Εγκατέλειψαν τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για πολιτικούς λόγους»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis