Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρίστας έπεσε από ύψος 40 μέτρων σε καταρράκτη ενώ έβγαζε φωτογραφία
τουρίστας, βραζιλία
 clock 11:41 | 25/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τουρίστας στη Βραζιλία όταν έπεσε από ύψος 40 μέτρων σε καταρράκτη ενώ προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία.

Η τραγωδία με θύμα τον Κάιο Λιμπέρο Μπατιστέλα, που εργαζόταν ως λογιστής, σημειώθηκε στην πολιτεία Παρανά στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Μπατιστέλα στεκόταν στην κορυφή του καταρράκτη Rio Sao Jorge όταν πλησίασε στην άκρη για να τραβήξει μια φωτογραφία και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου 40 μέτρων.

Κατά τις ίδιες αναφορές, τον Μπατιστέλα προσπάθησε να πιάσει από τα ρούχα ένα άτομο που ήταν μαζί του χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ, σύμφωνα με την πυροσβεστική, το άτομο αυτό παραλίγο να βρεθεί επίσης στο κενό.

Όπως εξήγησαν οι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του Μπατιστέλα, ο καταρράκτης στον οποίο σημειώθηκε η τραγωδία είναι δύσκολα προσβάσιμος.

 

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γραμματέας λυκείου στις ΗΠΑ ομολόγησε σχέση με μαθητή

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis