Κόσμος

Της έκανε πρόταση γάμου την ώρα της διαδήλωσης για τον Τζορτζ Φλόιντ (βίντεο)

πρόταση γάμου

Ο Xavier Young αρχικά δεν είχε σκοπό να πάει στη διαδήλωση για τον Τζορτζ Φλόιντ γιατί η αρραβωνιαστικιά του Marjorie Alston είναι έγκυος κι εκείνος είχε πολλές δουλειές.

Όμως κάτι άλλαξε στη σκέψη του και έτσι αποφάσισε να πάει. Αποφάσισε επίσης να της κάνει πρόταση στη διαδήλωση κάτι που έπειτα, ξέχασε μέσα στο χάος της μέρας.

Μια ασήμαντη αφορμή τον έκανε να το θυμηθεί και έτσι, ζήτησε να σταματήσουν ένα λεπτό για να πιει νερό. Αντί για αυτό όμως, έβγαλε το δαχτυλίδι από τον σάκο του...

Εντελώς συμπτωματικά, στο σημείο ήταν και ο φωτογράφος Charles Crouch. “Είχα μαζί μου την φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω για την εταιρία μου. Έτυχε να στέκομαι εκεί όταν γονάτισε. Άρχισα να τραβάω φωτογραφίες” είπε στο E! News.

 

 

 

via

Κόσμος

Έπνιξε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Τσακώνονταν εξαιτίας της πεθεράς

lana

Ο 32χρονος Κίριλ Νέμτσεβ πήρε τη ζωή της 33χρονης Λάνα Νέμτσεβα πνίγοντας την με λαβή και μετά κρεμάστηκε στο μπάνιο. Οι τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πλάι στον δύο ετών γιο τους, ο οποίος ευτυχώς είναι σώος.

Σύμφωνα με τη Daily Star, το ζευγάρι μετακόμισε από τη Λετονία στη Βρετανία για μια καλύτερη ζωή, αλλά η ένταση εξαιτίας της μητέρας της γυναίκας και το έντονο στρες που όπως φαίνεται βίωνε ο άνδρας, τους είχαν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού.

Με βάση τα όσα αναφέρει η Daily Star, η ζωή του ζευγαριού έγινε εκρηκτική εξαιτίας της παρουσίας της μητέρας της Λάνα, η οποία ερχόταν συχνά και έμενε μαζί τους για να προσέχει το αγοράκι τους.

Όπως φαίνεται, την ημέρα της τραγωδίας υπήρχαν και πάλι προστριβές γιατί είχε γίνει γνωστό ότι η πεθερά θα επέστρεφε σύντομα για να μείνει πάλι μαζί τους.

Στο στομάχι του άνδρα βρέθηκαν ίχνη από αγχολυτικά χάπια, ενώ είχε κάνει αναζήτηση και τη λέξη «διαζύγιο».