Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο: Αν ο κορωνοϊός είχε φωνή...

φίλοι

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με "πρωταγωνιστή" τον κορωνοϊό έρχεται να θυμίσει τις αληθινές αξίες της ζωής, ξεχασμένες από τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο κορωνοϊός αποκτά φωνή και απευθύνεται σε όλους μας, υπογραμμίζοντας τις αδυναμίες, την υποκρισία, τις λάθος προτεραιότητες, τη βία που κυριαρχούν στον πλανήτη, και υπενθυμίζει ότι αυτό που πραγματικά έχει αξία, είναι η ίδια η ζωή, τα απλά πράγματα, όπως μια αγκαλιά, που τώρα λείπει σε όλους μας, λόγω του φόβου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στην Ιταλία και έκανε τον γύρο του κόσμου, έβαλε ελληνικούς υπότιτλους ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος.

Απολαύστε το:

 

 

Ελλάδα

Άρση μέτρων: Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια

γυμναστήριο

Νωρίτερα αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων για τον κορωνοϊό. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού, τα γυμναστήρια εξεταζόταν να ανοίξουν στο τέλος Ιουνίου. Όμως φαίνεται ότι ο σχεδιασμός αυτός αναθεωρείται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανοίξουν δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης να ανακοινώσει προοδευτικά το σύνολο της αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων στον οικονομικό τομέα.

Έτσι με τη νέα άρση αυτών, τα γυμναστήρια αναμένεται να ανοίξουν στις 15 Ιουνίου, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιτραπεί η μουσική στα beach μπαρ από τις 5/6 αλλά και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων και συγκεκριμένα των εξωτερικών χώρων σε αυτά, από 8/6.