Κόσμος

Πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής κάνει καριέρα στο …πορνό

4207633.jpg

Νέα καριέρα στις ταινίες ενηλίκων κάνει η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Βερόνα Φαν ντε Λερ, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους απανταχού φίλους της.
 

Η  γυμνάστρια με τα δεκάδες μετάλλια στη συλλογή της, τελείωσε αναπάντεχα την καριέρα της στον αθλητισμό, μετά από προβλήματα με τους προπονητές και την οικογένειά της.
Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, στα οποία αναγκάστηκε να μένει ακόμη και στο αυτοκίνητό της, κατέληξε στη φυλακη για λίγους μήνες, μετά από καταδίκη για εκβιασμό.
Τελικά, μόλις αποφυλακίστηκε δέχτηκε πρόταση από εταιρία παραγωγής πορνό την οποία δεν μπορύσε να αρθνηθεί, όπως είπε.
«Μου πρόσφεραν ένα τέτοιο ποσό το 2011, στο οποίο δεν μπορούσα να πω όχι. Θα μου εξασφάλιζε το μέλλον μου. Όταν στο τέλος του χρόνου σταματήσουν τα συμβόλαιά μου, θα σταματήσω το πορνό. Έτσι, θα μπορώ να κοιτάω πίσω μου και να βλέπω 8 υπέροχα χρόνια, πέρασα ωραία, αλλά πάντα το αντιμετώπιζα σαν δουλειά.»
Η ίδια σχεδιάζει να ανοίξει δικό της κατάστημα, ή να γυρίσει στην γυμναστική, σαν προπονήτρια ή σύμβουλος.

Κόσμος

Μυθική ψαριά: Έβγαλαν ψάρι... 305 κιλά (φωτο)

θάλασσα γλάροι

Μια μυθική ψαριά έκανε μια ομάδα ψαράδων στην παραλία της Καρταχένα στην νοτιοανατολική Ισπανία, καθώς έβγαλαν από την θάλασσα ένα «κτήνος»... 305 κιλών!

Ο Juan Paredes, ο εκ των καπετάνιων του αλιευτικού «Almadraba La Azohia» δήλωσε γεμάτος υπερηφάνεια για την φοβερή ψαριά που έβγαλε: «Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ψάρι που έχει βρεθεί στην περιοχή. Ήταν αρκετά δύσκολο να το βγάλουμε από το νερό επειδή είχε μπλεχτεί στα δίχτυα, ενώ ήταν πολύ μεγάλο το βάρος του».

Για να καταφέρουν να το τραβήξουν στην ξηρά, χρειάστηκαν δυο βάρκες, ενώ επιστρατεύτηκε και μια παραδοσιακή τεχνική που οι ντόπιοι την ονομάζουν «almadraba».

Σύμφωνα με την almadraba, οι ψαράδες περικύκλωσαν με τα δίχτυα τους το ψάρι και στην συνέχεια άρχισαν να τα μαζεύουν ταυτόχρονα.

Όσον αφορά το γιγάντιο ψάρι, πρόκειται για έναν κόκκινο τόνο, ο οποίος δυστυχώς για τους ψαράδες δεν είναι ιδιαίτερα ακριβώς καθώς το γιγάντιο ψάρι βάρους 305 κιλών πωλήθηκε μόλις 2.415 ευρώ.