Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είχε την ίδια άποψη για την Καμίλα με αυτή που έχει τώρα! Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα και το μόνο βέβαιο είναι ότι στην αρχή δεν υπήρχαν οι καλύτεροι οιωνοί.
Βασιλική συντάκτρια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου «δεν την άντεχε» στην αρχή. Η Χίλαρι Φόρντγουιτς περιέγραψε στο Fox News Digital, την κακή αρχή που έκανε ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τη σύζυγο του πατέρα του, την οποία όπως όλα δείχνουν άργησε να συγχωρέσει για το ότι «διέλυσε τον γάμο των γονιών του».
Όπως ανέφερε η Φόρντγουιτς, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν είχε καμία αγάπη για τη μητριά του και αυτό σταδιακά άρχιζε να αλλάζει.
Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Η στιγμή που άλλαξε τη σχέση του με την Καμίλα
Από τη στιγμή που και ο Κάρολος αλλά και η Κέιτ Μίντλετον διαγνωστήκαν με καρκίνο, Γουίλιαμ και Καμίλα ήρθαν πιο κοντά.
«Κατάφερε όμως να εκτιμήσει την ακλόνητη αφοσίωσή της στο καθήκον. Έχουν έρθει πιο κοντά και έχουν δεθεί ειδικά, με την αντιμετώπιση της θεραπείας του καρκίνου από τους συζύγους τους, Κέιτ και Κάρολο», είπε η Χίλαρι.
Τέλος, σύμφωνα με τη σχολιάστρια θεμάτων του παλατιού, η Καμίλα έχει τη δύναμη να ηρεμεί με την παρουσία της τον βασιλιά Κάρολο και ο Γουίλιαμ εκτιμά ό,τι κάνει και τον πατέρα του ευτυχισμένο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκύλος έβαλε φωτιά σε σπίτι... μασώντας φορητό φορτιστή! (βίντεο)
Το εντυπωσιακό «ερπετό του ωκεανού»
Ιαπωνία: Σεισμός 6,8 Ρίχτερ - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι