Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 12 από τα 18 ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εξαπολύθηκαν από τη Ρωσία, κατά τη διάρκεια νυκτερινής επίθεσης.
Η Ρωσία χρησιμοποίησε, επίσης, στην επίθεσή της ένα πύραυλο Iskander-M, όπως ανέφερε η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία μέσω του Telegram.
Τουλάχιστον 9 τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Σούμι
Ρωσικές επιθέσεις στη διάρκεια της νύκτας προκάλεσαν ζημιές σε μια επιχείρηση στην περιφέρεια του Σούμι και τον τραυματισμό τουλάχιστον 9 ανθρώπων, ενώ επλήγη επίσης μια βιομηχανική εγκατάσταση στην περιφέρεια της Πολτάβα, ανακοίνωσαν σήμερα τοπικές αρχές.
Αεροπορικό πλήγμα στη βορειοανατολική πόλη Σούμι προκάλεσε πυρκαγιά και οι περιφερειακές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα.
Επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους έπληξε μια βιομηχανική εγκατάσταση στην Πολτάβα χωρίς να προκαλέσει θύματα, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Φίλιπ Πρόνιν.
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε πάνω από πέντε ουκρανικές περιφέρειες 12 από τα 18 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εξαπολύθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της νύκτας. Άλλα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπεσαν στο ουκρανικό έδαφος.
Η Ρωσία χρησιμοποίησε επίσης στην επίθεσή της έναν πύραυλο Ισκαντέρ-Μ, πρόσθεσε η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.
(φωτο αρχείου)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γάζα: Σε «σφάλμα επικοινωνίας» αποδίδει το Ισραήλ τα πυρά εναντίον οχήματος του ΟΗΕ
Υεμένη: Τουλάχιστον 24 νεκροί από τις πλημμύρες -Χιλιάδες οι εκτοπισμένοι
Έρχονται αλλαγές στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια από 1η Σεπτεμβρίου -Γιατί θα είναι πιο αργοί οι έλεγχοι