Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέει ο Όρμπαν

βίκτορ όρμπαν
 clock 11:12 | 03/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν χθες στο Λονδίνο ότι θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο αντί να επιλέξουν την ειρήνη. Αποφάσισαν ότι η Ουκρανία πρέπει να συνεχίσει τον πόλεμο», δηλώνει ο Βίκτορ Όρμπαν μετά το τέλος της συνόδου Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία, στο Λονδίνο.



«Αυτό είναι κακό, επικίνδυνο και λάθος. Η Ουγγαρία παραμένει στην πλευρά της ειρήνης. Ceterum censeo», συμπληρώνει σε μήνυμά του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε η σύνοδος Ευρωπαίων ηγετών για τον πόλεμο στην Ουκρανία , στο Λονδίνο. H «συμμαχία των προθύμων», όπως την ονόμασε ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ που διοργάνωσε τη συνάντηση, δηλώνει έτοιμη να αναλάβει δράση προκειμένου στο τραπέζι των συνομιλιών να κάθεται από θέση ισχύος η Ουκρανία, να υπάρχουν ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας που θα ανακόψουν την ρωσική επιθετικότητα και να μην διαρραγεί η ευρωατλαντική σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Αν οι ΗΠΑ είναι έτοιμες υπογράφουμε για τις σπάνιες γαίες

Μακρόν: Εκεχειρία στην Ουκρανία για έναν μήνα προτείνουν Παρίσι και Λονδίνο

Μασκ κατά Ζελένσκι: Είναι άκαρδος και απάνθρωπος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis