Κόσμος

Ο Γιούνκερ... ενθουσιάστηκε με τα μαλλιά γυναίκας αξιωματούχου της ΕΕ (βίντεο)

γιούνκερ

Viral έχει γίνει βίντεο με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από τη χθεσινή δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Ο... εκδηλωτικός πρόεδρος της Κομισιόν αιφνιδίασε την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, καθώς την υποδέχθηκε με έναν άκρως περίεργο τρόπο. 
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την πλησίασε χαμογελώντας και μετά έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά της, κουνώντας τα πέρα δώθε! Μετά, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και έφυγε.

Κόσμος

Παραλλαγή Όμικρον - Κορωνοϊός: Τρίτο κρούσμα εντοπίστηκε στη Βρετανία

Βρετανια κορωνοϊός

Η Βρετανία κατέγραψε το τρίτο κρούσμα της νέας παραλλαγής Όμικρον του κοροναϊού, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασφάλειας της Υγείας σήμερα προσθέτοντας ότι το πρόσωπο που έχει μολυνθεί δεν βρίσκεται πλέον στη χώρα και συνδέεται με ταξίδι στη νότια Αφρική.

Η Υπηρεσία είπε ακόμη ότι όσο βρισκόταν στη χώρα το πρόσωπο αυτό ήταν στο Γουεστμίνστερ του κεντρικού Λονδίνου.

 

«Οι προηγμένες ικανότητές μας αλληλούχισης του γονιδιώματος του ιού μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε παραλλαγές και να αναλαμβάνουμε άμεση δράση για τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκτελεστική διευθύντρια της Υπηρεσίας Τζένι Χάρις.

«Είναι πολύ πιθανό να βρούμε περισσότερα κρούσματα μέσα στις επόμενες ημέρες όπως βλέπουμε σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο και καθώς αυξάνουμε τον εντοπισμό κρουσμάτων μέσω της εστιασμένης ιχνηλάτησης», πρόσθεσε η ίδια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μετάλλαξη Όμικρον: Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο στέλεχος του κορωνοϊού

Γαλλία -κορωνοϊός: Η μετάλλαξη Όμικρον πιθανόν να κυκλοφορεί ήδη στη χώρα

Κορωνοϊός - Παραλλαγή Όμικρον: 13 τα κρούσματα στην Ολλανδία από τις πτήσεις από Νότια Αφρική

ESPA BANNER