Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Λίβανος: Τουλάχιστον 21 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα σε τρεις κοινότητες

Λίβανος
 clock 08:53 | 28/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες το βράδυ από ισραηλινά πλήγματα σε τρεις κοινότητες του νοτίου Λιβάνου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθώς ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει εδώ και πάνω από έναν μήνα τα προπύργια της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με το υπουργείο, εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 38 τραυματίστηκαν στο Χάρετ Σάιντα, άλλοι επτά στο Αΐν Μπάαλ και πέντε στο Μπουρτζ αλ Σεμάλι.

Νωρίτερα, το υπουργείο ανέφερε ότι στο Αΐν Μπάαλ σκοτώθηκαν τρεις διασώστες μιας οργάνωσης που συνδέεται με το σιιτικό κόμμα Αμάλ, σύμμαχο της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, από «επιδρομή του ισραηλινού εχθρού στην έδρα της Ένωσης Αλ Ρισάλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόεδρος Ιράν: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο αλλά θα απαντήσουμε κατάλληλα στο Ισραήλ

Γάζα: Νέο φονικό πλήγμα του Ισραήλ στην Τζαμπάλια – Κλιμακώνονται οι επιχειρήσεις στα βόρεια

Ισραήλ: Ένας νεκρός, 32 τραυματίες από την επίθεση στη στάση λεωφορείου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis