Κόσμος

Κατεχόμενα: Αποτυχημένο θεωρούν τον Τατάρ οι Τουρκοκύπριοι

Ερσίν Τατάρ

Δημοσκόπηση για το έργο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ τους εφτά μήνες, που ασκεί τα καθήκοντά του, δείχνει ότι το 21% των ερωτηθέντων τον θεωρεί επιτυχημένο, ενώ το 53% θεωρεί ότι απέτυχε.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metron από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχαν 650 Τουρκοκύπριοι, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Ανακοινώθηκε ότι το στατιστικό λάθος είναι 3,8%.

Σε ερώτηση: «Πώς αξιολογείτε την απόδοση του Ερσίν Τατάρ γενικά», το 6,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Τατάρ είναι πολύ επιτυχημένος, το 14,4% ότι ο Τατάρ είναι επιτυχημένος, ενώ το 40% απάντησε ότι είναι πολύ αποτυχημένος και το 13% αποτυχημένος. Το 13,5% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ούτε είναι αποτυχημένος ούτε επιτυχημένος, ενώ το 12,5% είπε ότι δεν γνωρίζει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Έντονη δυσαρέσκεια Λαμπρινού και παρατάξεων για τα κτίρια - "φιλέτα" της ΕΤΑΔ

Συμφωνία - γίγας: H Mondelez International εξαγοράζει τη Chipita έναντι 2 δισ. ευρώ

Διεύθυνση Δασών προς συλλέκτες αρωματικών φυτών: Συνεργαστείτε, θα γίνουν και έλεγχοι

Κόσμος

Ετήσιο ιατρικό έλεγχο πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος πραγματοποίησε το πρωί, σήμερα, 5 Αυγούστου 2021, τον ετήσιο ιατρικό έλεγχό του, σε ιδιωτική κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Αύριο, θα αναχωρήσει για την γενέτειρά του, όπου θα εορτάσει με τους συμπατριώτες του και φίλους της Ίμβρου την επέτειο των 60 ετών από την εις διάκονον χειροτονία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαρθολομαίος: Το Φανάρι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ αυτοκέφαλη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο

Η Θρονική εορτή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο