Ελεύθερος αφέθηκε μετά την εκδίκαση στο Αυτόφωρο, ο 59χρονος πατέρας που είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο, έπειτα ενέργειες των συνηγόρων υπεράσπισης Μανώλη Δρακωνάκη και Γιώργο Ορφανουδάκη, σύμφωνα με τους οποίους ορίστηκε δικάσιμος την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 59χρονος ο οποίος εκπροσωπείται πλέον από δικηγόρο των Αθηνών υποστήριξε ότι εκείνος έστελνε το παιδί στο σχολείο αλλά δεν τον δέχονταν.
Kατάδικάστηκε ο 39χρονος
Ποινή ολιγόμηνης φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε σε έναν 39χρονο πατέρα από το Ηράκλειο ο οποίος δεν έστελνε την κόρη του στο νηπιαγωγείο από το τέλος της περασμένης σχολικής χρονιάς.
Ο 39χρονος συνελήφθη από την αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης, μετά από εισαγγελική εντολή και αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά στον 39χρονο, ωστόσο ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας εργασιών στην Χανιώπορτα
Ηράκλειο: Επισπεύδεται ο διαγωνισμός για τα κτήρια στο κέντρο
Κρήτη: Είχε τον σκύλο και ζούσε σε άθλιες συνθήκες - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του