Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για να στηρίξει το Λος Άντζελες μετά τις πυρκαγιές

Καλιφόρνια φωτιές 3
 clock 00:15 | 10/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις, μία από τις πολλές διασημότητες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι η ίδια, ο σύζυγός της, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κρίστοφερ Γκεστ και τα παιδιά τους θα ξεκινήσουν ένα ταμείο για να στηρίξουν «τη μεγάλη πόλη μας, την Πολιτεία και τους θαυμάσιους ανθρώπους που ζουν εδώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Η Κέρτις ανέφερε επίσης ότι είναι σε επαφή με αξιωματούχους για να εξακριβώσουν πού θα πρέπει να κατευθυνθούν αυτά τα κεφάλαια ώστε να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία όπου διακρίνεται καπνός πάνω από την περίφημη Προβλήτα της Σάντα Μόνικα.

Η Κέρτις είναι μεταξύ των σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που διαμένουν στο Πασίφικ Πάλισεϊντς, μια παραθαλάσσια, ακριβή περιοχή του Λος Άντζελες όπου μαίνεται από την Τρίτη μια μεγάλη, ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

 

Διαβάστε επίσης

Συρία: Εξάλειψη των Κούρδων «τρομοκρατών» ζητά η Άγκυρα από τις ΗΠΑ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis