Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε με αφορμή την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ένας απογοητευμένος οπαδός των Δημοκρατικών δολοφόνησε την τετραμελή οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο 46χρονος Άντονι Νέφιου από τη Μινεσότα αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και πίστευε ότι αν κέρδιζε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, τότε οι οπαδοί του θα τον έκαιγαν στον σταυρό, σαν μάγισσα.
«Θα ζούμε σε μια χώρα που σε αποκλείουν από την κοινωνία, επειδή δεν συμφωνούν με το χρώμα της μπλούζας του παιδιού σου» έγραψε σε μια από τις εκατοντάδες αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», μετά την εκλογή του Τραμπ, ο Νέφιου επισκέφθηκε τη 47χρονη πρώην σύζυγό του Erin Abramson και την πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ δολοφόνησε και τον 15χρονο γιο τους Jacob.
Αριστερά, ο 15χρονος Jacob, στη μέση, ο 46χρονος Άντονι Νέφιου και δεξιά, ο 7χρονος Oliver
Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του και σκότωσε την τωρινή σύζυγό του Kathryn, αλλά και τον 7χρονο γιο τους, Oliver, ενώ μετά το μακελειό έβαλε το πιστόλι στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη. Οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα νεκρό σε μια λίμνη αίματος και μετά βρήκαν τα υπόλοιπα θύματα.
Ο τοπικός σερίφης δήλωσε συγκλονισμένος από τα βάρβαρα εγκλήματα και ζήτησε περισσότερη επαγρύπνηση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα ψυχικής υγείας.
Διαβάστε επίσης
ΟΗΕ: Το 2024 θα είναι το θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί ποτέ στον κόσμο
Ουγγαρία: Δολοφόνησαν Αμερικανίδα τουρίστρια και πέταξαν το πτώμα της στο δάσος