Πέμπτη 19 ΣΕΠ 2019 07:48
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  22°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Η κάρτα καθυστέρησε να έρθει...112 χρόνια!

Η κάρτα καθυστέρησε να έρθει...112 χρόνια!

190603_postcard.jpg

Συχνά φοβόμαστε ότι το ταχυδρομείο θα χάσει κάποιο φάκελο που μας αφορά, ή έστω πως το γράμμα μας θα καθυστερήσει να φτάσει στα χέρια του παραλήπτη. Αυτό που συνέβη όμως πριν μερικές μέρες στην Αγγλία είναι σίγουρα κάποιο ρεκόρ, καθώς στο γραμματοκιβώτιο μίας οικογένειας, ο ταχυδρόμος άφησε μία κάρτα που είχε σταλεί πριν από 112 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ήταν πριν από μερικές μέρες όταν ο σύζυγος της Michaela Webber μπήκε μέσα στο σπίτι, κρατώντας ένα φάκελο. 
Η 24χρονη τον άνοιξε και τότε έμεινε με ανοιχτό το στόμα: «Η πρώτη μου σκέψη είναι οτι ζει ένα φάντασμα στο σπίτι μας. Είναι απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή γυναίκα.
 

190603_postcard-2.jpg, by thalia

Αφού έστειλε μία φωτογραφία στην μητέρα της, έκανε μία έρευνα το όνομα της Miss Wiltshire που είχε οριστεί ως παραλήπτης και διαπίστωσε πως έμενε εκεί που μένει εκείνη τώρα από το 1901 μέχρι και το 1990 που πέθανε.
 

190603_postcard-4.jpg, by thalia

Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν από τα Χριστούγεννα του 1907 και ο αποστολέας, ο κύριος Άλμπερτ έγραφε: «Μην απογοητευτείς αν δεν έρθω αύριο, Πέμπτη, καθώς νιώθω χάλια. Ελπίζω να είστε όλοι καλά».

Ένας εκπρόσωπος των Βρετανικών ταχυδρομείων, τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό, λέγοντας πως κάποιος πρέπει να την έβαλε το τελευταίο διάστημα στο σύστημα και να ταχυδρομήθηκε

Διαβάστε επίσης. . .