Κόσμος

Γαλλία - Εμανουέλ Μακρόν: Του πέταξαν αυγό στην Λιόν (βίντεο)

Εμμανουέλ Μακρόν

Ένας νεαρός άνδρας αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Λιόν πετώντας του ένα αυγό.

Όλα έγιναν κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλίας στην Λιόν για την 20η διεθνή έκθεση Γαστρονομίας. Τα αυγά προφανώς ήταν εύκαιρα… και ένας νεαρός του πέταξε ένα αυγό φωνάζοντας «Ζήτω η επανάσταση». Ο νεαρός συνελήφθη. 

Δείτε το βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Άλμπερτ Μπουρλά: Ο κορωνοϊός τελειώνει το 2022

ΕΟΔΥ: Προς παραίτηση ο Αρκουμανέας

Κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της πετώντας του το κινητό στο κεφάλι

Κόσμος

Κορωνοϊός: Η Βρετανία θα προσφέρει σε όλους ενισχυτική δόση

εμβολιασμός

Η Βρετανία κινείται προς την κατεύθυνση χορήγησης ενισχυτικής δόσης κατά της COVID-19 σε όλους, όπως δήλωσε σήμερα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τους εμβολιασμούς στη Βρετανία, ενόψει της αναμενόμενης απόφασης για το εάν θα επεκταθούν και θα χορηγηθούν με ταχύτερους ρυθμούς οι ενισχυτικές δόσεις.

«Αναπόφευκτα, στον καθένα θα προσφερθεί ενισχυτική», δήλωσε στο BBC ο Άντονι Χάρντεν, αναπληρωτής επικεφαλής της Κοινής Επιτροπής για τον Εμβολιασμό και την Ανοσοποίηση (JCVI).

«Αλλά αυτό που θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα γίνει με σωστή σειρά ούτως ώστε αυτοί που είναι περισσότεροι ευπαθείς για αυτή τη μόλυνση να μπορούν να λάβουν ενίσχυση και τα επίπεδα φυσικής ανοσίας τους να μπορούν να αυξηθούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Συλλήψεις και πρόστιμα σε οπαδούς του ΟΦΗ!

Κρήτη: Ισχυροί άνεμοι και σήμερα - Έκκληση για προσοχή από τις Αρχές

Ηράκλειο: Διπλή συνεδρίαση για δημοτικά τέλη - ΔΕΠΑΝΑΛ... και κινητοποίηση

ESPA BANNER