Κόσμος

Απίστευτο! Έβαλαν χρυσά δόντια σε τίγρη (φωτο)

tiger3.jpg

Μία ασυνήθιστη εγχείριση πραγματοποίησαν κτηνίατροι στη Γερμανία, φορώντας έναν... χρυσό κυνόδοντα σε μία τίγρη.

Ειδικότερα, μία ομάδα κτηνιάτρων στο κρατίδιο της Ρηνανίας - Παλατινάτου, κλήθηκε να περιποιηθεί το σπασμένο δόντι της τίγρεως Cara και σε αυτή την προσπάθεια της φόρεσε μια χρυσή θήκη. «Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει για την υπόλοιπη ζωή της», δήλωσε ικανοποιημένος μετά την επέμβαση ο Φλόριαν Άιζερλο του κέντρου προστασίας άγριων ζώων Vier Pfoten.
 

H εξάχρονη τίγρης της Βεγγάλης είχε σπάσει το δόντι της δαγκώνοντας παιχνίδια και μετά από μια πρώτη εξέταση τον περασμένο Αύγουστο της πήραν τα μέτρα για τη στεφάνη.

Η χρυσή θήκη παραγγέλθηκε στη Δανία και πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκε στον έναν από τους δύο κυνόδοντες της άνω γνάθου του εντυπωσιακού, βάρους 125 κιλών, αιλουροειδούς.

Κόσμος

Ετήσιο ιατρικό έλεγχο πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος πραγματοποίησε το πρωί, σήμερα, 5 Αυγούστου 2021, τον ετήσιο ιατρικό έλεγχό του, σε ιδιωτική κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Αύριο, θα αναχωρήσει για την γενέτειρά του, όπου θα εορτάσει με τους συμπατριώτες του και φίλους της Ίμβρου την επέτειο των 60 ετών από την εις διάκονον χειροτονία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαρθολομαίος: Το Φανάρι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ αυτοκέφαλη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο

Η Θρονική εορτή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο