Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

1.200... απλοί θνητοί στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Image
χάρι μέγκαν
 clock 16:20 | 03/03/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Περισσότεροι από 2.600 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να παρευρεθούν κατά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους τον Μάιο, όπως και κατά την αποχώρησή τους μετά το μυστήριο για μια βόλτα με άμαξα στην πόλη. Αυτό ανακοίνωσε χθες το ανάκτορο του Κένσινγκτον. «Ο πρίγκιπας Χάρι και η δεσποινίς Μέγκαν Μαρκλ προσκάλεσαν 2.640 ανθρώπους στο πάρκο του πύργου του Ουίνδσορ για να είναι παρόντες κατά την άφιξη των ιδίων και των προσκεκλημένων τους, όπως και για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια, μετά τη γαμήλια τελετή, την αποχώρησή τους με άμαξα από τον πύργο, αναφέρει το ανάκτορο του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του.
Mεταξύ των προσκεκλημένων θα βρίσκονται 1.200 μέλη του κοινού, διαφόρων ηλικιών και προφίλ, από τις τέσσερις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Χάρι, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η Μέγκαν θέλουν τα μέλη του κοινού να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι των εορταστικών εκδηλώσεων, υπογραμμίζει το ανάκτορο του Κένσινγκτον στην ανακοίνωσή του. «Ο γάμος αυτός, όπως όλοι οι γάμοι, θα είναι μια στιγμή χαράς και ευτυχίας που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τις αξίες των μελλονύμφων», προσθέτει.
Στους υπόλοιπους από τους 2.640 προσκεκλημένους θα περιλαμβάνονται 200 μέλη φιλανθρωπικών οργανώσεων, 610 της τοπικής κοινότητας του Ουίνδσορ, 530 μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκατό μαθητές από δύο γειτονικά σχολεία, το Ρόγιαλ και το Σεν Τζορτζ. Στο πρώτο φοιτούν μαθητές τεσσάρων έως εννέα ετών που δημιουργήθηκε ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων που απασχολούνται από τη βασιλική οικογένεια. Το δεύτερο είναι ανεξάρτητο ιδιωτικό σχολείο με δίδακτρα 16.000 στερλίνες τον χρόνο, που δημιουργήθηκε αρχικά για την εκπαίδευση των μελών της χορωδίας στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Η γαμήλια τελετή προβλέπεται να αρχίσει στις δώδεκα τοπική ώρα στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ.
Μετά την τέλεση των γάμων, στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα κάνουν μια βόλτα στην πόλη με άμαξα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές ώστε να μην είναι δυνατές η πώλησή τους και η κερδοσκοπία.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis