Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ζω από θαύμα, οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ το θύμα στους Αγίους Αναργύρους»

Image
γυναίκα
 clock 19:49 | 04/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Την ώρα που το έγκλημα με θύμα την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων συγκλονίζει την κοινή γνώμη, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για περιστατικά με γυναίκες που απευθύνθηκαν στην ΕΛΑΣ για να καταγγείλουν βία και κακοποίηση, μόνο και μόνο για να έρθουν αντιμέτωπες, τελικά, με την αδιαφορία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», μία τέτοια γυναίκα, η 23χρονη Μαρία, συγκλόνισε σε τηλεφωνική της παρέμβαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ζήσω!». «Όλοι οι δικοί μου νόμιζαν ότι ήμουν εγώ στη θέση της Κυριακής Γρίβα, γιατί έχουμε τον ίδιο τόπο καταγωγής και έχουμε βιώσει την ίδια κακοποίηση» είπε ακόμη, παραλληλίζοντας τη δική της υπόθεση, με αυτήν της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Και συνέχισε: «Το κινητό μου έχει σπάσει από τις κλήσεις, μόλις μαθεύτηκε το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Η γιαγιά μου ήταν σίγουρη ότι είμαι εγώ, ζω από θαύμα».

Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έχει δεχτεί πολλές φορές επίθεση-ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της. Αν και ο άντρας έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και είναι έξω με αναστολή, δεν έχει σταματήσει να την ενοχλεί και την χτυπάει

Η 23χρονη κατήγγειλε ότι βίωσε μία κατάσταση ανάλογη με εκείνη της Κυριακής, όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα στο Ίλιον. Αν και κατέθεσε μήνυση, όταν ζήτησε περιπολικό από το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, για να την μεταφέρουν σπίτι της, της είπαν ότι δεν διέθεταν.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι στο ίδιο ΑΤ, της είπαν ότι έχουν πολλές υποθέσεις να ασχοληθούν και όχι μόνο τη δική της, ενώ ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούγκας, προσέθεσε ότι, όταν η Μαρία έκανε μήνυση και, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο κακοποιητής πρωην σύντροφός της βρισκόταν κάτω από το σπίτι της, για να τον συλλάβουν και πάλι οι αστυνομικοί στο τμήμα στο Ίλιον της είπαν ότι δεν υπήρχε περιπολικό...

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής - Λευκές μπομπονιέρες στο τελευταίο αντίο

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis