Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Πάτρας: Καταθέτουν στο Ανθρωποκτονιών οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου τη Δευτέρα

Image
σπιτι Πισπιρίγκου
 clock 15:51 | 19/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Κλήση για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έλαβαν συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να καταθέσουν στους άνδρες του κλιμακίου του τμήματος  Ανθρωποκτονιών  που βρίσκεται στην Πάτρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, αλλά και ο πατέρας της, Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Οι γονείς της 33χρονης, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει ήδη καταθέσει, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, μετά και την κατάθεση της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα, από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις-ανακοινώσεις σχετικά και με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Εξάλλου το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα παραδοθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα θα αναφέρεται η εγκληματική ενέργεια ως αιτία θανάτου και για τα δύο κοριτσάκια. Μάλιστα στην περίπτωση της Ίριδας υπάρχουν τα περισσότερα και τα πιο σαφή στοιχεία.

Στην περίπτωση της Ίριδας η δεύτερη ιστοπαθολογική εξέταση που διενεργήθηκε ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του μικρού κοριτσιού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα γίνεται λόγος για ασφυκτικό θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Ξενικά είδη ψαριών σε Μεσόγειο - Αιγαίο λόγω αύξησης της θερμοκρασίας

Λιμενικό Σώμα: Διέσωσε πάνω από 100 μετανάστες σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis