Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξανθός μάγος»: Αρνείται ότι βίαζε την βαφτισιμιά του – Υποστηρίζει πως έπεσε θύμα… εκφοβισμού

Image
Ξανθός μάγος
 clock 13:48 | 02/04/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Αρνείται ότι ο βίαζε τη 16χρονη βαφτισιμιά του, δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού της ανήλικης, που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο 78χρονος από τη Χαλκιδική, που είναι ο πασίγνωστος ταχυδακτυλουργός «ξανθός μάγος».

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η 16χρονη βαφτισιμιά του είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο ψυχιατρείο, ενώ σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζει πως τις έκανε όταν αρνήθηκε να τις δώσει χρηματικό ποσό που ζητούσε για να αγοράσει ναρκωτικά, σύμφωνα με το halkidikinews.

Αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της 16χρονης προβαίνει σε ανάλογη καταγγελία, καθώς, πριν από λίγα χρόνια, είχε εκβιάσει και άλλον άνθρωπο επειδή δε τους έδινε χρήματα.

Τονίζει, δε, ότι η 16χρονη τον είχε προειδοποιήσει πως αν δεν του δώσει τα χρήματα που του ζητούσε, εκείνη θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως της έριξε ναρκωτικές ουσίες στο ποτό και πως ασελγούσε επάνω της, ενώ ισχυρίζεται ότι αποδεικνύεται ιατρικά πως λόγω προχωρημένης ηλικίας δεν έχει στυτική λειτουργία και ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να τελέσει το κακούργημα του βιασμού.

Σημειώνεται πως σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Ποιος είναι ο «ξανθός» μάγος

Ο ίδιος έγινε γνωστός ως «Ξανθός Μάγος», καθώς είναι ταχυδακτυλουργός στο επάγγελμα. Πριν τρία χρόνια, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο STAR.

Μάλιστα ο ίδιος είχε φιλοξενήσει τον ρεπόρτερ της εκπομπής στο κάστρο του και του είχε μιλήσει για τα ακραία σόου του, για την μεγάλη καριέρα του αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Έχω περάσει δύσκολα μικρός, με θεωρούσαν σατανικό, ότι έχει μπει ο διάολος μέσα μου, δεν με έκαναν παρέα, δεν είχα φίλους» είχε δηλώσει ο ίδιος. «Όταν έβλεπα παιδιά να παίζουν και πήγαινα και εγώ, σιγά-σιγά, ένα-ένα έφευγε από δίπλα μου, αφού και η ίδια μου η μάνα είχε αρχίσει να πιστεύει ότι κάτι συμβαίνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του αδελφού του ο οποίος τον σημάδεψε όπως είπε, στην γυναίκα του και την κόρη του όπου είναι οι παρτενέρ του στις παραστάσεις και τον εμπιστεύονται απόλυτα, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει το περίφημο τούνελ εντός του κάστρου του που οδηγεί στα… λιοντάρια που είχε για κατοικίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - βιασμός ανήλικου: Σοκαρισμένη στενή οικογενειακή φίλη του 66χρονου λυράρη

Κρήτη: Η βόλτα με το αυτοκίνητο... τελείωσε άδοξα

Χτύπησαν άγρια με κατσαβίδι μαθητή ΕΠΑΛ και μετέδωσαν τον ξυλοδαρμό σε live streaming

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis