Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 12χρονης: Η μαρτυρία που «καίει» τον παππού της

Image
viasmos_12hronis_sti_mani_i_martyria_poy_kaiei_ton_pappoy_tis.jpg
 clock 12:48 | 21/11/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Μία νέα μαρτυρία «βγαίνει στο φως» της δημοσιότητας που καίει τον παππού της ανήλικης, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 57χρονο ιερέα. 

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο μικρό κορίτσι όσο και άλλες μαρτυρίες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεδιαλύνουν τα πραγματικά γεγονότα.

Ο ρόλος του παππού

Ο ιερέας που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται κάθε κατηγορία. Κάνει λόγο για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της, ακόμη και όταν φιλοξενήθηκε το κοριτσάκι στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με τον ant1, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη, ίσως για να έχει άλλοθι. «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

«Ο αδελφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές απλά, όταν έπινε ο ιερέας. Του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του, γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται», κατέθεσε ο μάρτυρας.

Το ανήλικο κοριτσάκι μέχρι και σήμερα φιλοξενείται στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Η κατάθεση της ανήλικης

Πάγωσαν ακόμη και οι ανακριτές με την κατάθεση το ανήλικου παιδιού στις Αρχές που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, κάνοντας ακόμη και τους ανακριτικούς υπαλλήλους να παγώσουν.

«Με πλησίασε ο ιερέας και ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο παιδί.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Στη διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας κατάθεσής της η μητέρα αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις, ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα, σχετικά με τις πράξεις του ιερέα-τέρας που φέρεται να βίαζε την 12χρονη σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία!

Σύμφωνα με το lakonikos.gr, ο κατηγορούμενος, για το κακούργημα της παιδεραστίας, ιερέας είναι 57 ετών, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να συζεί με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Ανατολικής Μάνης, όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του. Μάλιστα, ανατριχιαστικές αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε…!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι, μη αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis