Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για νεαρά κορίτσια: 50χρονος άρχισε να αυνανίζεται δίπλα τους

Image
περιπολικό
 clock 16:12 | 28/04/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Αντιμέτωπη με έναν μεσήλικα άνδρα που προέβη σε ασελγείς πράξεις βρέθηκε μια παρέα κοριτσιών, όταν εκείνος σταμάτησε δίπλα τους και άρχισε να αυνανίζεται.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Κηφισιά αργά το βράδυ της Τετάρτης όταν τα νεαρά κορίτσια επέστρεφαν από διασκέδαση στο αυτοκίνητο τους. Ένας άνδρας γύρω στα 50 μέσα σε ένα κόκκινο αμάξι μικρού κυβισμού σταμάτησε δίπλα τους και άρχισε να αυνανίζεται κορνάροντας παράλληλα για να τους τραβήξει την προσοχή.

Οι κοπέλες έκπληκτες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά στο μεσοδιάστημα ο άνδρας συνέχιζε απτόητος. Μάλιστα επειδή στο στενό δρόμο διέρχονταν κι άλλα αυτοκίνητα, προχωρούσε με το αμάξι του για λίγο μπροστά και κατόπιν επέστρεφε εκεί που βρισκόταν η παρέα των κοριτσιών. 

Το protothema επικαλείται μάλιστα και το σχετικό σήμα της Αστυνομίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Την 02:00 της 27ης Απριλίου, προσήλθε η 23χρονη και κατήγγειλε ότι την 00: 50 περίπου ώρα 27ης Απριλίου 2023, επέστρεφε με δύο φίλες της μετά από βραδινή έξοδο, προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μητέρας της, το οποίο είχε σταθμευσει επί της οδού Γεωργαντά και αφού επιβιβάστηκαν και αυτή βρισκόταν στη θέση του οδηγού, στάθμευσε δίπλα τους το υπ’ αριθμόν (αναφερεται στον αριθμό του οχήματος) Ι.Χ, χρώματος κόκκινο, μικρού κυβισμού, με έναν άγνωστο άντρα εντός αυτού ως οδηγό και αμέσως ο άντρας μόλις τους είδε άρχισε να κορνάρει και να αυνανίζεται εντός του οχήματος και να τις κοιτάζει επίμονα».

Η αστυνομία έχοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του δράστη ξεκίνησε ελέγχους στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού - Επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψή τους

Ξενοδοχείο... παρέλειψε να δηλώσει έσοδα 1,3 εκατ. ευρώ

Μαθήτριες Γυμνασίου κατήγγειλαν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis