Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Σκύλος εντόπισε τη μυρωδιά από τις σορούς πατέρα & γιου που βρέθηκαν νεκροί

Image
Θεσσαλονίκη τραγωδία
 clock 12:07 | 29/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία, η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με έναν πατέρα και τον γιο του να εντοπίζονται νεκροί, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος εντοπίστηκε ξαπλωμένος δίπλα στον 46χρονο γιο του και οι δύο σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη. Άνθρωποι της πολυκατοικίας αναφέρουν ότι οι δύο άντρες ζούσαν μόνοι τους στο διαμέρισμα, ενώ ο γιος ήταν ΑμεΑ και ο ηλικιωμένος είχε άνοια.

Οι δύο άντρες φέρεται πως έχασαν τη ζωή τους από παθολογικά αίτια, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, πριν από εβδομάδες, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε εχθές το μεσημέρι ένοικος της πολυκατοικίας που κατέβαζε το σκυλί του για βόλτα και το ζώο αντιλήφθηκε μια άσχημη οσμή που προερχόταν από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσαν πατέρας και γιος.

«Ο κύριος Γιώργος είχε πρόβλημα τα τελευταία χρόνια με άνοια, ενώ ο γιος με ασιτία, είχε αδυνατίσει και είχε γίνει η "σκιά" του εαυτού του. Ήταν ΑμεΑ ο γιος, δεν μπορούσε να μιλήσει και δεν μπορούσες να συνεννοηθείς μαζί του. Δύσκολα θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί μόνος του και τον βοηθούσε ο μπαμπάς. Ένας σκύλος ανθρώπου τον μύρισε και χτυπούσε την πόρτα, έτσι κάλεσαν την αστυνομία και άνοιξαν το σπίτι. Πατέρας και γιος εντοπίστηκαν δίπλα - δίπλα», λέει ο γείτονας της οικογένειας.

«Είχαν κάποιους συγγενείς στο χωριό του, αλλά δεν ενδιαφέρονταν και τους είχαν αφήσει στη μοίρα τους», σημειώνει.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και από τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να διενηργηθει σήμερα, θα προκύψουν τα αίτια που οι δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταλήψεις σε πανεπιστήμια: Έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων – Πιθανή η εξεταστική εξ αποστάσεως

ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο γάμοι, βαπτίσεις και... πίτες συλλόγων

Παράταση έως το τέλος του 2025 στην αναστολή ΦΠΑ στα νεόδμητα ακίνητα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis