Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος, παρέσυρε 12χρονη στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα στις 14.50 το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5), με αποτέλεσμα η ανήλικη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 12χρονο κοριτσάκι επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο εκτός διάβασης και ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές, έκανε ελιγμούς προκειμένου να την αποφύγει.
Αποτέλεσμα ήταν ο μοιραίος τραυματισμός της μικρής και το ΙΧ να σφηνωθεί στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και απεγκλωβίστηκε μετά από λίγη ώρα από την Πυροσβεστική.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ανήλική δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Το ασθενοφόρο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα «έκανε να έρθει είκοσι λεπτά». Μάλιστα ανέφερε ότι το ασθενοφόρο ήρθε μετά την πυροσβεστική.
Ο οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν καθαρό.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θανατηφόρο τροχαίο: Γυναίκα εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε σε ΙΧ(φωτο)
Λάζαρος Λασκαρίδης: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αντιδήμαρχος μετά την πτώση στο κενό