Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τραγωδία: Μητέρα και κόρη εντοπίστηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους
ΕΚΑΒ
 clock 14:51 | 24/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Θλίψη προκαλεί η τραγική υπόθεση που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/4) στη Λάρισα, όταν δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους, υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα larissanet.gr, σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν νεκρές δύο γυναίκες, μία 90χρονη μητέρα και η 66χρονη κόρη της.

Οι σοροί βρέθηκαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα και βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο θάνατός τους είχε επέλθει αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Στον χώρο επικρατούσε έντονη δυσοσμία, ενώ οι αστυνομικές αρχές εισήλθαν στο διαμέρισμα έπειτα από ειδοποίηση συγγενών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

 

Διαβάστε επίσης:

Πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων ο 7χρονος Γιωργάκης που έδινε τιτάνια μάχη με τον καρκίνο

Δολοφονία Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» -Η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis