Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το προφίλ του αυτόχειρα που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο 24 ώρες νωρίτερα

Image
Περιπολικό
 clock 07:54 | 13/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μόνο άγνωστος δεν ήταν στις Αρχές ο 29χρονος άνδρας που το απόγευμα της Παρασκευής έβαλε τέλος στη ζωή του σε διαμέρισμα της Γλυφάδας, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ο νεαρός άνδρας είχε απασχολήσει για ναρκωτικά, ληστείες και εγκατάλειψη ατόμου μετά από τροχαίο. Σύμφωνα με το Newsbomb.gr, στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στη Γλυφάδα επί της οδού Δημητρίου Γούναρη - ρεύμα από Βούλα προς Αργυρούπολη, ο άνδρας είχε προκαλέσει τροχαίο και εν συνεχεία εγκατέλειψε το θύμα ενώ συγκρούστηκε και με προπορευόμενο όχημα.

Η οδηγός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας κατέθεσε στις αρχές.

Όμως 24 ώρες αργότερα ο «νταής» ξυλοκόπησε τη σύντροφό του με τέτοια μανία που οι φωνές της ακούστηκαν στην περιοχή με διερχόμενη δύναμη της ΟΠΚΕ που περνούσε από το σημείο να σταματά και να κινείται προς το ζευγάρι για να σώσει το κορίτσι.

Όπως έχει πει η ίδια η κοπέλα στους αστυνομικούς δεν είχε καταγγείλει ξανά στο παρελθόν ενδοοικογενειακή βία ενώ αναφέρει ότι ακόμη μια φορά την έχει κακοποιήσει σωματικά και ήταν τον προηγούμενο μήνα.

 

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο 29χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από τσακωμό με τη σύντροφό του, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα και κλειδώθηκε, με την 23χρονη σύντροφό του αιμόφυρτη από τα χτυπήματά του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όταν νωρίτερα ομάδα ΔΙΑΣ τον είχε εντοπίσει να την ξυλοκοπά.

Αμέσως βρέθηκε διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο διαμέρισμα και εκεί βρήκαν τον άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι, από πιστόλι Glock, το οποίο κατείχε παράνομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του 29χρονου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με την αυτοκτονία άνδρα στη Γλυφάδα μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 29χρονος, ο οποίος ήταν σεσημασμένος, στη θέα των αστυνομικών ανέβηκε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άνδρας αφού χτύπησε τη γυναίκα του, αυτοκτόνησε καθώς τον κυνηγούσαν αστυνομικοί (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία: Το Ηράκλειο στις περιοχές με τα περισσότερα περιστατικά φέτος

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis