Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

«Της χάρισε ένα παιδί ΑμεΑ επειδή τη βάρεσε»: Ξεσπά ο πατέρας της Αδαμαντίας (Βίντεο)

Image
Η Αδαμαντία με τον 54χρονο
 clock 21:32 | 24/12/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ήταν η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στη Νέα Αλικαρνασσό, σε ένα έγκλημα που συντάραξε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας της μετά το τέλος της κηδείας, ο 54χρονος συμπεριφερόταν άσχημα στην κόρη του. «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά. Ο 54χρονος θεωρούσε την κόρη μου κτήμα του» είπε Ιωάννης Αντύπας, σημειώνοντας πως από τα χτυπήματα που δεχόταν η Αδαμαντία κατά την εγκυμοσύνη της, ο τετράχρονος, σήμερα, εγγονός του και γιος της 33χρονης, Ιωάννης – Δούκας, είναι ΑμεΑ.

Όλο αυτό το μαρτύριο ήταν και ένας από τους λόγους που πριν από περίπου δύο χρόνια, η Αδαμαντία είχε φύγει από το σπίτι τους στην Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου και είχε πάει στους γονείς της στην Αχαΐα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Πάντως και οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού συγκλονίζουν, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο 54χρονος δε δίσταζε να χτυπάει τη γυναίκα του μέχρι και στο δρόμο.

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis