Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της απέσπασε 5.000 ευρώ για να... λυθούν τα μάγια!

Image
magia.jpg
 clock 08:48 | 15/05/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Με το πρόσχημα ότι φιλικό της πρόσωπο θα της έλυνε τα μάγια και θα επέστρεφε πίσω στη σχέση της από την οποία χώρισε, γυναίκα φέρεται ως ύποπτη για απόσπαση σημαντικού ποσού χρημάτων.
Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λευκωσίας και χθες 35χρονη από την Πάφο παρουσιάστηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτησή της για έξι ημέρες.
Εναντίον της η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόσπασης ποσού €5.000 με ψευδείς παραστάσεις.

Την 35χρονη κατήγγειλε γυναίκα, η οποία είχε αποταθεί κοντά της με σκοπό να την βοηθήσει για επανασύνδεση μετά τον χωρισμό της από σχέση που είχε.
Η ύποπτη η οποία διαμένει στην Πάφο, μετέβη στη Λευκωσία για να συναντήσει τη γυναίκα και ζήτησε από την τελευταία το ποσό των €5.000, ισχυριζόμενη ότι φιλικό της πρόσωπο θα τη βοηθούσε να λύσει τα μάγια που δήθεν της έκαναν ώστε να επανέλθει πίσω στη σχέση της.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, η παραπονούμενη αρχικά έδωσε στην ύποπτη γυναίκα €1.000 και στη συνέχεια άλλες €4.000. Τα υπό εξέταση αδικήματα διαπράχθηκαν τον Απρίλη και τον Μάιο του 2019. Ύστερα από παρότρυνση των οικείων της και αφού αντιλήφθηκαν την εξαπάτηση, η γυναίκα προέβη σε καταγγελία εναντίον της.  

Στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε η 35χρονη, υποστήριξε ότι δεν φέρει ένσταση για να διερευνηθεί η υπόθεση, ωστόσο ήγειρε ένσταση για να κρατηθεί για έξι ημέρες επειδή αντιμετωπίζει κλειστοφοβία και πως έχει δύο ανήλικα παιδιά. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση, εφόσον υπολείπεται ανακριτικό έργο και θα ληφθούν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονται σε άλλες πόλεις.

Δόθηκαν επίσης οδηγίες για να της παρασχεθεί κάθε ιατρική βοήθεια χρειαστεί η ύποπτη.  
Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της διαδικασίας, η ύποπτη λιποθύμησε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο η 35χρονη να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ώστε να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις. 

philenews.com

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis