Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα ανθρωποκτονίας η 55χρονη που εντοπίστηκε νεκρή

Image
αστυνομία αστυνομικος περιπολικο
 clock 12:50 | 28/07/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Θύμα ανθρωποκτονίας είναι, όπως φαίνεται από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη 55χρονη που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στο σπίτι της στον οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την έρευνα που έκανε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, διαπίστωσε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα τρία θλαστικά τραύματα στη μετωπιαία χώρα καθώς και ένα στο τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα, η 55χρονη έφερε συντριπτικά κατάγματα του κρανίου, ενώ ο θάνατός της φέρεται να έγινε ένα 24ωρο πριν εντοπιστεί.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας με την έρευνα να κινείται σε δύο κατευθύνσεις.

Αφενός στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το οικογενειακό περιβάλλον της θανούσας, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν αν κάποιος κοντινός της θα είχε κάποιο λόγο να την θέλει νεκρή. Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί υπό παρόμοιες συνθήκες νεκρή και η αδερφή της 55χρονης, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν οι δύο υποθέσεις συνδέονται.

Αφετέρου, με δεδομένο το γεγονός πως η γυναίκα κατείχε ένα σπίτι το οποίο ήθελε να νοικιάσει και, ως εκ τούτου, συναντιόνταν με διάφορα άτομα, οι αστυνομικοί πρόκειται να ερευνήσουν αν πίσω από τη δολοφονία της βρίσκεται κάποιος επίδοξος ενοικιαστής.

 

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Τον εκτέλεσαν έξω από την πολυκατοικία που έμενε

Ο ηλεκτρολόγος έχασε... 130.000 ευρώ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis