Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για τον 17χρονο Μάριο που σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Image
Μάριος - Τροχαιο
 clock 12:53 | 15/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σήμερα θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Μάριο Μακρυκώστα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία ύστερα από τροχαίο στην περιοχή της Ναυπάκτου.

Η κηδεία του άτυχου Μάριου θα τελεστεί σήμερα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου με την οικογένεια να παρακαλεί ο αποχαιρετισμός στον Μάριο να γίνει στα λευκά.

Το μοιραίο τροχαίο για τον 17χρονο σημειώθηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου όταν είχαν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

(Βίντεο από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος)

Ο Μάριος είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Yγείας Ναυπάκτου, λόγω, όμως, της σοβαρότητας του τραύματός του διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου έδωσε γενναία μάχη πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς τα συναισθήματα του, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού, το οποίο βρισκόταν στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής του. Εφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή, όνειρα, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό σε όλους. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μάριε!», γράφουν φίλοι του στα social media.

Για τον Μάριο θρηνεί και η ομάδα του ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, που εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η ζωή πολλές φορές “παίζει” παιχνίδια τα οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Μάριε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε».

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Αλλού ήταν εκείνος, αλλού το πόδι του" - Η γιατρός που βοήθησε τον 45χρονο που ακρωτηριάστηκε

Μαζί στον θάνατο δυο αδέρφια με διαφορά εννέα ημερών

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis