Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Εντοπίστηκαν δύο σοροί γυναικών -Ήταν χτισμένη η πόρτα του διαμερίσματος
Ζωγράφου
 clock 10:59 | 30/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Συναγερμός έχει σημαίνει στην αστυνομία μετά την ανεύρεση δύο σορών μέσα σε διαμέρισμα στους Ζωγράφου.

Πρόκειται για δύο γυναίκες σε προχωρημένη σήψη οι οποίες βρέθηκαν εντός του διαμερίσματος τους και μάλιστα η πόρτα ήταν σφραγισμένη απο δομικά υλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σοροί ανήκουν σε μητέρα και κόρη, ενώ υπάρχουν υποψίες πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Συγγενείς καταγγέλουν πως είχαν πάρα πολλούς μήνες να επικοινωνήσουν είτε με τη μάνα είτε με την κόρη, παρά το γεγονός πως σε γενικές γραμμές διατηρούσαν συχνή επικοινωνία.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο ενώ παράλληλα αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής.

Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα της διπλής δολοφονίας χωρίς όμως να επισημαίνεται ξεκάθαρα από τις αρχές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο γιος της οικογένειας με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δίκη για τα Τέμπη: Face control στην είσοδο του δικαστηρίου – Εκτός της κεντρικής αίθουσας οι συγγενείς

Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές – Έσπασε το φράγμα των 100 δολαρίων το WTI

Τα σούπερ μάρκετ δεσμεύονται για επάρκεια προϊόντων και τιμές προ κρίσης για το Πάσχα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis