Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με σορό γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα -Το σημάδι & τα κοσμήματα «δείχνουν» την 53χρονη από την Κυψέλη

Image
Εξαφάνιση Κυψέλη
 clock 08:15 | 22/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, καθώς εντοπίστηκε χθες σορός γυναίκας στον Πόρο, που πιθανότατα ανήκει στην αγνοουμένη.

Να σημειωθεί ότι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, αγνοείται από το περασμένο καλοκαίρι.

Η σορός της εντοπίστηκε στον Πόρο, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της και εικάζεται πως αυτή είναι το θύμα, καθώς τα κοσμήματα που βρέθηκαν στη σορό δείχνουν πως είναι τα ίδια με εκείνα που φορούσε η 53χρονη γυναίκα, όπως και ένα σημάδι που φέρει στο σώμα.

Η Σταυρούλα είχε εξαφανιστεί από τον Αύγουστο, ενώ τον Δεκέμβριο δόθηκε Missing Alert. Ουδείς έδειξε ενδιαφέρον, ενώ η σορός είχε εντοπιστεί στη θάλασσα από ψαρά στον Πόρο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 53χρονη γυναίκα φέρεται να είχε βουτήξει στον Φλοίσβο και για άγνωστα αίτια η σορός (εάν επιβεβαιωθεί πως είναι η ίδια) εντοπίστηκε στον Πόρο.

Τι είδε αυτόπτης μάρτυρας

Μάρτυρας φέρεται να είχε δει την γυναίκα στον Φλοίσβο να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στη θάλασσα. Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ίδια.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας δεν δείχνουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος επήλθε πιθανότατα από αυτοχειρία.

Η 53χρονη Σταυρούλα είχε δηλωθεί εξαφανισμένη τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη ενώ οι έρευνες είχαν στραφεί στη συγκάτοικό της, που είχε καταθέσει πως την ημέρα της εξαφάνισης η Σταυρούλα είχε επαγγελματικό ραντεβού, το οποίο όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης και το πρόσωπο «κλειδί»

Τον Αύγουστο του 2023 η 53χρονη Σταυρούλα έφυγε από το σπίτι της στην Κυψέλη και από τότε αγνοείται.

Η συγκάτοικος και φίλη της 53χρονης είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις, στις διάφορες συνεντεύξεις που έκανε. Η συγκάτοικος είχε πει σε διάφορες εκπομπές, ότι δεν καβγάδιζε με την 53χρονη, απλά τον τελευταίο καιρό είχαν έντονους διαπληκτισμούς ή έντονες λογομαχίες.

Ωστόσο, μια γειτόνισσα των δύο γυναικών έχει πει σε εκπομπή του Star ότι μάλωναν συχνά και δεν τις ένοιαζε αν ακουγόντουσαν στη γειτονιά. Συμπλήρωσε ότι την ημέρα ήταν επικρατούσε ησυχία αλλά τα βράδια μάλωναν τόσο έντονα, σε σημείο που νόμιζαν ότι η μία θα βλάψει την άλλη.

Ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με την ώρα και την ημερομηνία της εξαφάνισης της Σταυρούλας. Η συγκάτοικος υποστηρίζει ότι το απόγευμα στις 23 Αυγούστου, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 19:10 και 19:40, η 53χρονη πήρε ένα σακίδιο πλάτης και έφυγε από το σπίτι για να συναντήσει υποτίθεται ένα ζευγάρι που θα της έδινε δουλειά.

Σε εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε άλλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τις 19:30 έως τις 8 παρά. Ένας γείτονας όμως είπε ότι την είδε το επίμαχο βράδυ γύρω στις 10 να φεύγει από την πολυκατοικία.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά πως η ημερομηνία εξαφάνισης της 53χρονης που έχει δώσει η συγκάτοικος δεν είναι σωστή, και ότι η εξαφάνιση έγινε λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι αγρότες αποφασίζουν στα μπλόκα και οι μελισσοκόμοι συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Από 22 έως 25 Φεβρουαρίου - Με συμμετοχή 5.000 συνέδρων

Κορινθία: Ελεύθερος ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis