Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: Έγκλημα "βλέπουν" η μητέρα και ο αδελφός του

Image
αρχιμανδρίτης - κυψελη
 clock 19:38 | 27/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

 Για εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο η μητέρα και ο αδελφός του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Όπως είπαν, παρόλο που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, δε θα έβαζε ποτέ τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στην Πλατεία Αμερικής, ενώ φέρεται να είχε μώλωπες, αλλά και ξερό αίμα στο στόμα.

Οι Αρχές έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του, ενώ απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα και ο αδελφός του 63χρονου επιτρόπου που ζουν στο Άργος μίλησαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Όπως είπαν, πιστεύουν ότι ο θάνατός του δεν είναι αυτοκτονία και κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

“Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο από εδώ, Σαββατόβραδο το είδα τελευταία φορά. Είχε έρθει στο Άργος να μας δει”, είπε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη για την τελευταία φορά που τον είδε και τόνισε ότι ήταν αγαπητός σε όλους λόγω των κοινωνικών έργων και φιλανθρωπιών που έκανε.

Δεν έβαλε τέλος στη ζωή του, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Ανθρωποκτονιών βρήκε μώλωπες. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε, τόνισε η μητέρα του

Την ίδια γνώμη έχει και ο αδελφός του θύματος: “Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση! Ο αδελφός μου δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του, παρόλο που είχε κάποια οικονομικά προβλήματα“, τόνισε.

thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα με θύμα 41χρονο - Βασικός ύποπτος ο πατέρας του (βίντεο)

«Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους» έγραψε σε σημείωμα και αυτοκτόνησε 47χρονος

Ταγματάρχης κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis