Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος 21χρονης Έμμας: Στη φυλακή ο οδηγός του αυτοκινήτου

Image
οδηγος ΙΧ Θεσσαλονίκη
 clock 11:47 | 28/11/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε , μετά την απολογία του, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια, πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Εγνατία οδό, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την απολογία του, ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια, πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Εγνατία οδό, στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σημειώνεται ότι μετά την εξέλιξη με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, η δίωξη που του είχε ασκηθεί διαφοροποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης με αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα). Για την κακουργηματική πράξη προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 15 έτη.

Επιπλέον, στον 26χρονο επιδόθηκε απόφαση για απέλαση από την χώρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα σε αυτή χωρίς άδεια παραμονής και για αυτό κρατείται από την περασμένη Πέμπτη. Σημειώνεται ότι η απόφαση απέλασης θα ισχύσει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού ο 26χρονος αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος που κατηγορείται για συνέργεια. Της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Οι παραπάνω αποφάσεις ελήφθησαν με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Μετά το τραπέζι στο σπίτι... συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κρήτη - θάνατος φοιτήτριας: "Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα" - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ηράκλειο - τραγωδία: Έσβησε εν ώρα εργασίας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis