Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα αυτοκίνητα το ίδιο βράδυ έκλεψαν οι τέσσερις νεαροί που καταδίωξαν στον Ασπρόπυργο

Image
διας
 clock 23:30 | 19/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τους νεαρούς που καταδίωξαν αστυνομικοί στον Ασπρόπυργο και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να πεθάνει ένας 29χρονος ειδικός φρουρός.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο 20χρονος που συνελήφθη, συνεργάστηκε με τις αρχές και βοήθησε στην ταυτοποίηση άλλων δύο δραστών. Επίσης, η συμμορία φέρεται το βράδυ της καταδίωξης να έκλεψε τέσσερα αυτοκίνητα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12), όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως, ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην Εθνική Οδό.

Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «υπόπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 29 ετών αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ένας δεύτερος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του.

 

Διαβάστε επίσης

Γκάζι: Έτσι ξεκίνησε η παρεξήγηση με τους Κρητικούς - Τι κατέθεσε ο 33χρονος για τον πιστολέρο

«Ψάχνουμε το κουράγιο για να συνεχίσουμε» - Συγκινεί ο αδελφός του αστυνομικού που πέθανε

Θάνατος χάσκι στην Αράχωβα: Μάρτυρας καταγγέλλει ότι καθυστερούν την κατάθεσή του -«Με πηγαίνουν από μέρα σε μέρα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis