Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάσος Ξιαρχό: «Βρέθηκε» στο TikTok

Image
Τάσος Ξιαρχό
 clock 20:34 | 01/11/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

Κατά πληροφορίες, ο πατέρας του βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου αναμένεται να οδηγηθεί και ο νεαρός χορογράφος, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του, η οποία ήρθε σε συνέχεια των επικρίσεων που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

 

 

Νωρίτερα, ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε. 

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονταν στο Μενίδι, συμμετείχε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, Ηλίας, είπε νωρίτερα ότι τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και εκείνος μία το έκλεινε και μία το άνοιηε, πράγμα που σήμαινε ότι βρισκόταν στη ζωή και δεν είχε προβεί στο απονενοημένο.

 

Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, εξαιτίας των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.

Ειδήσεις σήμερα:

 

 

Ηράκλειο: Αποκαθηλώθηκε το καμπαναριό μετά τους σεισμούς (φωτο)

Ηράκλειο - σεισμός: Ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων για τη στήριξη σεισμοπαθών επιχειρήσεων και εργαζομένων

Ηράκλειο: Το ιστορικό κτίριο στην παραλιακή που προκαλεί... προβλήματα (φωτο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis