Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη πεζός για εμπλοκή σε τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 36χρονο μοτοσικλετιστή

μηχανη
 clock 12:25 | 23/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη πεζός που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στην Ιερά Οδό και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του 36χρονου οδηγού μηχανής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο πεζός επιχείρησε να περάσει σε δρόμο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Ο 36χρονος οδηγός μηχανής που κινούταν ακρίβως εκείνη τη στιγμή στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως προς την Ιερά Οδό, μείωσε ταχύτητα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τον 46χρονο πεζό αφού ο δρόμος ήταν στενός και δεν μπορούσε να κάνει ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του και να πέσει στο δρόμο χάνοντας τη ζωή του. 

 

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στο Άγιο Όρος - Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

 

Επέστρεψε στην Ελλάδα η φρεγάτα «Ψαρά» -Συμμετείχε στην επιχείρηση «Ασπίδες»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis