Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μάνα 14χρονου: «Παιδιά β' Γυμνασίου με fullface απείλησαν πως θα σκοτώσουν το γιο μου»

Image
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 clock 16:10 | 04/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τις στιγμές τρόμου που έζησε ο γιος της στα χέρια του συμμαθητή του και των δύο ανήλικων συνεργών του περιγράφει η μητέρα του 14χρονου ο οποίος έπεσε θύμα ενός άγριου bullying το απόγευμα της Τρίτης κοντά στο σπίτι του, στην Αγία Παρασκευή.

Όπως λέει η μητέρα του ανήλικου θύματος, τα συγκεκριμένα παιδιά κακοποιούσαν συστηματικά τον γιο της το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν την άγρια επίθεση είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα της οικογένειας.

«Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα. Είναι το σοκ, να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση, να υπόκειται αυτόν τον ψυχικό βιασμό, τα σωματικά χτυπήματα, τις απειλές. Δύο ημέρες νωρίτερα, ο άνδρας μου κατεβαίνοντας κάτω για να πάει τη μικρή του κόρη στο σπίτι της βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα τριμμένο burger. Δεν έδωσε σημασία, αδιαφόρησε. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμασταν στο σπίτι ακούσαμε ενα δυνατό θόρυβο στο παράθυρο. Κατεβήκαμε γιατί τρομάξαμε και είχαν πετάξει αυγά στο παράθυρό μας. Βγαίνοντας έξω στο μπαλκόνι εντοπίζω ακριβώς απέναντι κρυμμένα τρία παιδιά τα οποία γελούσαν και μας έβριζαν».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:

Κάλεσα το 100, ενημέρωσα πως κάποιος πετάει αυγά. Περίπου μισή ώρα αργότερα, κατέβηκε ο γιος μου με το σκύλο του να τον πάει βόλτα εδώ κοντά. Και ανεβαίνοντας το δρόμο του σπιτιού μας τον τράβηξε κάποιο παιδί, το οποίο το αναγνώρισε. Είναι από άλλο τμήμα, στη 2α Γυμνασίου, στο ίδιο σχολείο. Τον τράβηξε, του φώναξε ονομαστικά και άλλον έναν, ήρθε και ο τρίτος» λέει η μητέρα του 14χρονου και μιλά για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το παιδί οι 3 ανήλικοι.

«Του πήραν το σκύλο από τα χέρια, τον κράτησε ο ένας τον σκύλο. Του έψαξαν πρώτα τις τσέπες αν έχει κάτι, δεν είχε. Του έβγαλαν τα παπούτσια που ήταν κάποιας σημαντικής αξίας. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη, άνοιξε η μύτη του. Άκουσε το όνομα του δεύτερου παιδιού, φορούσαν full face στην αρχή και μετά τις έβγαλαν. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια τα οποία δεν γνωρίζει και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους. Το τράβηξαν το βίντεο, ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας. Μου το είπε, κάλεσα το 100, ήρθε η Αστυνομία» αναφέρει η ίδια.

Παράλληλα, τονίζει πως ο ένας από τους τρεις δράστες είχε απειλήσει ξανά τον 14χρονο μέσω μηνυμάτων ενώ μετά την επίθεση και οι τρεις του είπαν πως αν ανοίξει το στόμα του για όσα πέρασε θα τον σκοτώσουν.

«Δεν είχε προηγηθεί κάτι, δεν μου είπε κάτι άλλο το παιδί. Οι βρισιές ήταν άπειρες. Προέκυψε ότι του είχαν στείλει δύο ημέρες πριν μήνυμα βρίζοντας πολύ άσχημα και τον ίδιο, και εμένα και τον πατέρα του. Αναφέροντας ότι θα έρθουν το βράδυ με άλλους πέντε να καταστρέψουν το αυτοκίνητο μας. Και, παρεμπιπτόντως, την ώρα που τον έδερναν και τον έβαζαν να γονατίσει του επιβεβαιώσαν πως αυτοί είχαν βάλει το burger στο παρμπρίζ, ότι αυτοί πέταξαν τα αυγά. Και μετά το βίντεο, αφού ήμασταν στο Αστυνομικό Τμήμα για τη μήνυση, το έστειλε ο τρίτος και το ξαναστείλε και χθες με γέλια στο Instagram. Τον άπειλησαν εκείνη τη στιγμή πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά. Και επίσης του είπαν πως αν τολμήσει και πει κάτι στους γονείς του έχουν glock πιστόλι και θα τον σκότωσουν. Και αυτόν και εμάς».

Τέλος, η μητέρα του 14χρονου εξηγεί πως ο συμμαθητής του, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα των τριών, είχε πει μαζί με το γιο της τα κάλαντα πέρυσι τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα το θύμα υπέμενε το ασφυκτικό του bullying χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

«Στο σχολείο είχε προηγηθεί, επειδή είναι στο ίδιο σχολικό, του έκαναν κεφαλοκλείδωμα πολλές φορές. Και δεν μας είχε πει τίποτα γιατί φοβόταν ότι στο σχολείο θα τον φωνάζουν μετά "καρφί". Και δυστυχώς δεν μίλησε γιατί αυτή είναι η κατάληξη όλων των παιδιών που υφίστανται κακοποίηση. Το παιδί το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί, ταράζεται, κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι και μου κρατάει το χέρι, να μου το σπάσει από την ταραχή του. Οι δε γονείς, των δύο που γνωρίζουμε τα στοιχεία, είναι εξαφανισμένοι. Δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο, για μια συγγνώμη. Το ένα το παιδί πέρυσι είπε και τα κάλαντα με το γιο μου» επισημαίνει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάζι: Άφαντος ο πιστολέρο - Τί δήλωσε ο πατέρας του 34χρονου Δημήτρη που παλεύει στην Εντατική

ΗΠΑ: ''Το Ισραήλ σκότωσε τον υπαρχηγό της Χαμάς στον Λίβανο''

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός 67χρονος κυνηγός

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis