Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στραγγαλίστηκε ο 75χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Image
Αγέλη σκύλων επιτέθηκαν σε έναν άνδρα
 clock 19:51 | 16/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο ο θάνατος του 75χρονου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης, στη Μεσαιωνική Πόλη, από στενό συγγενικό του πρόσωπο που ενημέρωσε και την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 75χρονος βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια ενώ στο λαιμό είχε θηλιά.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος σύμφωνα με τα ευρήματα έχει καταλήξει την αιτία θανάτου που είναι ο στραγγαλισμός του 75χρονου. Χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηροποιούνταν ο 75χρονος. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Διαβάστε επίσης: 

7χρονος βρέθηκε να κοιμάται μόνος του σε παγκάκι – Συναγερμός στις Αρχές

Βίασε 14χρονη και έστειλε το βίντεο σε φίλο του!

Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία: Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis